logo
Aplikasi Berita Terbaik di Malaysia

Wanita Ini Kongsi Cara Buat Tabung 52 Minggu & Tabung ‘Suamiku Kaya’. Siap Boleh Bantu Ibu Buat Umrah.Kreatifnya!

Keluarga & Keibubapaan

Setiap orang ada cara tersendiri dalam menyimpan. Baik di bank mahupun di rumah. Banyak atau sedikit bergantung kepada kemampuan diri.

Ada yang mengumpul untuk tabung anak, travel, simpanan tetap malah tak kurang juga tabungan untuk hadiah diri sendiri.

Perkongsian  Hani Mynis ini agak unik apabila menyediakan sebuah tabung cukup kreatif, mengikut caranya sendiri. Tabungan 52 dan Tabung Suamiku Kaya nama diberi.

Selalu ada tabung hijau (rm5) dan tabung oren (rm20) kan, tp tahun ni Hani tak buat tabung warna warni tu dan hanya buat tabung dua ni iaitu tabung 52 minggu dan tabung “suamiku kaya” ?

Masuk tahun ni, ni tahun ke 4 Hani buat cabaran simpanan duit 52 minggu ni. Masa jadi pelajar dulu, memang dihujung tahun dapat kumpul duit ni sangat berguna. Macam dapat duit kutu gitu haha. So dengan duit ni lah kalau hani nak
tebus wish list ke apa.

reaction1 reaction1
0
views1
comment0
share0

Cara Memasang Aplikasi Newswav
1. Imbas kod QR di bawah
1. Tekan butang di bawah
QR
2. Di App Store / Google Play, tekan butang Get / Install
guide 1
3. Pergi ke skrin utama, tekan Newswav
guide 1