Apple Fitness+ Ditawarkan Di Malaysia Bermula 4 November – RM19.90 Sebulan, RM119.90 Setahun

TechnologyDigital
26 Oct 2021 • 7:25 AM MYT
Amanz
Amanz

Amanz merupakan laman berita dunia teknologi serta ulasan peranti terkini.

Apple sedia mengumumkan penawaran Apple Fitness+ bakal hadir untuk pasaran Malaysia sebelum ini, dan kini mengesahkan ia akan ditawarkan bermula 4 November 2021 kelak.

Apple Fitness+ membawa ciri kecergasan yang dibangunkan untuk Apple Watch, dan turut boleh dimainkan pada peranti lain melalui sokongan SharePlay.

image is not available

Fitness+ hadir dalam bentuk langganan, menawarkan sejumlah kandungan untuk diikuti dan kekal cergas, selain turut menawarkan pandunan untuk melakukan aktiviti kecergasan dan meditasi.

image is not available

Di Malaysia, Apple Fitness+ akan ditawarkan pada harga RM19.90 sebulan, atau RM119.90 setahun. Pengguna yang membeli Apple Watch Series 3 dan terkini turut akan menerima akses percuma selama 3 bulan untuk perkhidmatan ini. Perkhidmatan ini juga turut boleh dikongsi bersama sehingga 6 ahli keluarga lain pada harga yang sama.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved