OnePlus Turut Membatalkan Kehadiran Fizikal Ke CES 2022

TechnologyDigital
29 Dec 2021 • 10:55 AM MYT
Amanz
Amanz

Amanz merupakan laman berita dunia teknologi serta ulasan peranti terkini.

Dengan penularan kembali wabak Covid-19 variasi Omicron, pelbagai syarikat mula kembali berkira-kira untuk kehadiran secara fizikal ke acara-acara jerayawara dan juga bersemuka.

Acara tahunan CES 2022 menjadi medan ujian pertama untuk tahun 2022, apabila kini memperlihatkan ramai jenama-jenama besar membatalkan kehadiran dalam menjaga kesejahteraan pekerja dan juga pengunjung.

Terbaru, OnePlus turut mengumumkan mereka tidak akan hadir ke acara CES 2022 secara fizikal. Selain OnePlus, hari ini sahaja AMD dan MSI turut membatalkan penyertaan ke CES 2022 secara fizikal.

Dengan pembatalan ini, ia kini menjadi tanda tanya kembali berkaitan bilakah OnePlus akan memperkenalkan OnePlus 10 terbaru mereka yang disasarkan pada Januari 2022 ini.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved