JPM nafi Wilayah Persekutuan cuti 3 Februari

LocalPolitics
26 Jan 2022 • 7:30 PM MYT
Sinar Harian
Sinar Harian

Portal berita nombor 1 di Malaysia

image is not available

PUTRAJAYA - Jabatan Perdana Menteri (JPM) menafikan tangkap layar tular mengenai pengisytiharan hari kelepasan am di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan pada 3 Februari ini.

JPM dalam satu kenyataan yang dikeluarkan menerusi laman Facebook pada Rabu menegaskan bahawa maklumat yang tertera adalah tidak benar.

Jelas kenyataan itu lagi, orang ramai diminta agar tidak menyebarkan atau berkongsi sebarang maklumat yang tidak pasti atau palsu.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved