Manchester United gantung Greenwood

Football
31 Jan 2022 • 8:05 AM MYT
Sinar Harian
Sinar Harian

Portal berita nombor 1 di Malaysia

image is not available

BINTANG The Reds Devils, Mason Greenwood digantung Manchester United serta-merta selepas penyerang itu didakwa menyerang teman wanita Harriet Robson.

"Mason Greenwood tidak akan kembali berlatih atau bermain perlawanan sehingga diberitahu kelak," ujar kelab tersebut.

Robson sebelum itu menyiarkan imej, video dan audio mengerikan Instagramnya pada Ahad, menunjukkan darah mengalir dari bibirnya selain lebam di badannya.

Dalam satu klip video yang memaparkan bibirnya dipotong, dia menulis: "Kepada semua orang yang ingin mengetahui apa yang sebenarnya dilakukan oleh Mason Greenwood kepada saya."

Manchester United sebelum mengeluarkan kenyataan awal selepas tulisan itu viral: “Kami menyedari imej dan dakwaan yang tersebar di media sosial

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved