Honor Mengacah Pengenalan Telefon Dengan Snapdragon 8 Gen 1 Pada MWC 2022

TechnologyDigital
29 Jan 2022 • 9:15 PM MYT
Amanz
Amanz

Amanz merupakan laman berita dunia teknologi serta ulasan peranti terkini.

image is not available

Honor kini merancang untuk memperkenalkan sebuah telefon pintar dengan cip Snapdragon 8 Gen 1 pada acara Mobile World Congress yang bakal berlangsung bulan hadapan.

Buat masa ini, ia tidak diketahui lagi apakah telefon pintar yang bakal diperkenalkan. Mengikut spekulasi, ia berkemungkinan dibawah siri Magic, atau terdapat juga kemungkinan adalah telefon dengan skrin boleh-lipat mereka untuk pasaran global.

Sebelum ini, Honor telah memperkenalkan Honor Magic V di China, yang hadir dengan Snapdragon 8 Gen 1, selain dilengkapi dengan skrin boleh-lipat, serta tri-kamera 50MP.

image is not available

Honor menjadualkan pengenalan telefon pintar ini pada 28 Februari 2022 kelak. Seperti biasa, sama-sama kita nantikan lanjut berkenaan pengenalaan telefon pintar baru Honor ini.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved