Pemimpin BN dikenakan kompaun

Politics
13 Feb 2022 • 7:22 PM MYT
Sinar Harian
Sinar Harian

Portal berita nombor 1 di Malaysia

image is not available

SHAH ALAM - Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar pada Ahad mengarahkan Pegawai Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mengeluarkan kompaun kepada pemimpin Barisan Nasional (BN) yang menghadiri Majlis Pelancaran Briged MIC Johor di EduCity, Kota Iskandar.

Khairy melalui ciapan di Twitternya memaklumkan kompaun itu akan dikeluarkan kepada Bendahari BN, Datuk Seri Hishammuddin Hussein; Pengerusi BN Johor, Datuk Seri Hasni Mohammad; Presiden MIC, Tan Sri S A Vigneswaran dan pemimpin utama serta penganjur majlis berkenaan di bawah Akta 342.

“Saya telah mengarahkan pegawai @KKMPutrajaya untuk keluarkan kompaun kepada DS Hishammuddin, DS Hasni, TS Vigneswaran, pemimpin utama yang hadir dan penganjur di bawah Akta 342.

“@KKMPutrajaya akan terus pantau SOP sempena PRN Johor,” katanya.

Media sebelum itu melaporkan bahawa pemimpin utama BN itu menghadiri Majlis Pelancaran Briged MIC Johor di EduCity, Kota Iskandar.

Saya telah mengarahkan pegawai @KKMPutrajaya untuk keluarkan kompaun kepada DS Hishammuddin, DS Hasni, TS Vigneswaran, pemimpin utama yang hadir & penganjur di bawah Akta 342. @KKMPutrajaya akan terus pantau SOP sempena PRN Johor. https://t.co/ULngJMCZKS

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved