(VIDEO) “Tak Pasal Tak Ada TV Sebulan” – Lelaki Emosi Main FIFA Sampai Pecah Skrin Bikin Netizen Terhibur

Entertainment
12 Apr 2022 • 1:20 PM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Setiap manusia mempunyai hobi, tidak kiralah aktiviti ‘outdoor’ ataupun hanya boleh dilakukan di dalam rumah.

Seperti perkongsian seorang wanita ini di Twitter, dia ada berkongsikan kisah suaminya yang terlalu emosi ketika bermain ‘video game’ sehingga skrin TV turut menjadi mangsa keadaan.

Difahamkan suami wanita tersebut telah menghempas ‘controller’ miliknya dan ia melantun ke televisyen sehinggan mendatangkan kerosakan pada skrin alat elektronik berkenaan.

Kata wanita itu lagi, disebabkan kejadian itu, tak pasal-pasal mereka kehilangan sebuah TV selama sebulan sebelum membeli yang baru.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen berasa terhibur dengan kejadian itu dan turut berkongsikan pengalaman masing-masing bermain permainan video yang kadangkala mendatangkan stress kepada pemain.

image is not available

Sumber : Twitter  

Faham sangat bang lagi-lagi kalau passing tak sampai-sampai. Defending susah gila. FIFA 22 ni sumpah menguji kesabaran betul.

Kata netizen lagi, ada yang mengalami pengalaman serupa seperti wanita itu dan berasa sangat emosi kerana sudahlah kalah permainan, tapi barang rumah pula yang rosak!

image is not available 22 jam lalu

(VIDEO) "Sayunya.."- Ajak 'Rider' Berbuka Puasa Sekali, Reaksi Lelaki Ini Undang Sebak Netizen