OUM Shah Alam agih keperluan raya buat penduduk susah

25 Apr 2022 • 2:25 PM MYT
Media Selangor
Media Selangor

Berita dan isu semasa, inklusif untuk semua.

image is not available

SHAH ALAM, 25 APRIL: Kakitangan Universiti Terbuka Malaysia (OUM) Shah Alam mengagihkan sumbangan Aidilfitri kepada penduduk sekitar Jalan Kebun di sini yang kurang berkemampuan.

Dalam kenyataan ringkas di Facebook semalam, bantuan diberikan baru-baru ini diserahkan kepada warga emas, orang kelainan upaya (OKU), ibu tunggal dan mereka yang uzur.

“Sumbangan ini sebagai tanda prihatin OUM kepada mereka yang memerlukan dan salah satu tanggungjawab sosial korporat (CSR).

“Semoga ini menjadi permulaan yang baik untuk semua. Diharapkan pada masa hadapan ia dapat diperluas dan OUM berupaya membantu lebih ramai lagi,” katanya.

Universiti itu menambah sumbangan diagihkan bagi semua perayaan yang diraikan masyarakat Malaysia.

 

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved