Ada Yang Pertikai Artis Sertai Misi Ke G***, Zizi Kirana Luah Rasa Kecewa – “Sebelum Ni Memang Malas Nak Layan Tapi…”

EntertainmentOpinion
7 Sep 2025 • 12:25 PM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Penyanyi Zizi Kirana tampil bersuara apabila segelintir pihak mempertikaikan penglibatan selebriti di dalam misi bantuan kemanusiaan di Gaza.

Zizi akui terkilan degan pandangan negatif netizen dan menjelaskan misi tersebut adalah untuk memberikan bantuan kepada saudara Islam di sana.

Sedikit kecewa dengan pemikiran orang-orang tak habis dengan pertikaian. Pertikai kenapa artis pergi misi, belum lagi ada yang pertikai hukum wanita pergi misi. Dah terang-terang mufti bagi jawapan taknak dengar.

image is not available

Tambah Zizi, ketika ini dia berharap agar semua orang bersama-sama memberi fokus kepada misi untuk membantu saudara Islam di Gaza.

Penyanyi berusia 40 tahun itu juga turut mengucapkan terima kasih kepada mereka yang sentiasa mendoakan dan memberi sokongan kepadanya.

image is not available

image is not available

image is not available

Luahan itu ditulis oleh pelantun lagu Eh tersebut menerusi hantaran di Instagram story dan Zizi turut memaklumkan dia memilih untuk tidak melayan kritikan namun terpaksa tampil menjelaskan keadaan sebenar.

image is not available 2025-09-04 11:19:40

"Terburu-Buru Pakai Kasut, Kami Terpisah.." - Ardell Aryana Lalui Detik Cemas, Kapal Misi Kemanusiaan Ke G*** Dihampiri Dron