
Banjir kilat dilaporkan berlaku berhampiran dengan GM Klang telah menyebabkan aliran trafik alami kelewatan setengah jam dari Kota Kemuning dan Pulau Indah menuju ke Bandar Botanik.
Dalam pada itu, trafik juga turut terjejas di Bandar Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan juga Jalan Langat memetik kenyataan dari Astro Radio Traffic menerusi laman Twitter milik mereka sebentar tadi.
credit: Hasif Ishak pic.twitter.com/DaanPuHEOu
— Astro Radio Traffic (@astrotraffic) November 9, 2022
Menerusi video yang dikongsikan juga, kelihatan air mula naik dan masuk ke dalam premis-premis yang berada di kawasan sekitar.
Berita lanjut menyusul.
#kltu KESAS: Wazers reported of flash floods near GM Klang that are causing a half an hour delay from Kota Kemuning & Pulau Indah – Bandar Botanik. Traffic is also affected in Bdr Bukit Tinggi, Bdr Puteri & on Jalan Langat
credit: Netizens pic.twitter.com/RDVSCUMCer
— Astro Radio Traffic (@astrotraffic) November 9, 2022
Sumber: Astro Radio Traffic
The post Banjir Kilat Dilapor Landa Kawasan Berdekatan GM Klang, Jadi Punca Trafik Perlahan appeared first on Siakap Keli.

