“Bercinta Lagi Dengan Penjenayah” – Konsert Hyuna Di Amerika Dibatalkan Sebab Jualan Tiket Rendah

Music
18 Jul 2024 • 3:55 PM MYT
KimchiDaily
KimchiDaily

Kpop malay site consists of entertainment news, hot topics related to Korea

Meskipun antara penyanyi solo wanita yang diminati ramai dulu, populariti Hyun-a nampaknya semakin pudar kini.

Sebelum ini, Hyun-a telah mengumumkan tentang konsert solonya ‘My Attitude Tour 2024’ yang akan berlangsung di banyak bandar seluruh Amerika Syarikat.

Bagaimanapun, beberapa konsert seperti di Houston, Chicago dan Los Angeles telah dibatalkan kerana tiket yang tidak laris terjual.

Meskipun tiket dijual dengan harga berpatutan, Hyun-a tetap tidak mampu untuk meraih perhatian orang ramai untuk hadir ke konsertnya.

Dalam pada itu, ada juga yang menebak bahawa ini adalah satu kesan selepas mengumumkan tentang hubungannya dengan Yong Jun-hyung, yang turut terpalit dengan kes Burning Sun dahulu.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved