Cederakan rakan, dua lelaki meringkuk 7 tahun dalam penjara

31 Jul 2023 • 7:41 PM MYT
Sinar Harian
Sinar Harian

Portal berita nombor 1 di Malaysia

image is not available
Dua lelaki terpaksa meringkuk selama tujuh tahun dalam penjara mulai hari ini setelah rayuan untuk mengetepikan sabitan dan hukuman terhadap mereka bagi kesalahan mendatangkan kecederaan parah kepada seorang rakan tujuh tahun lepas ditolak.- Gambar hiasan











Pada 22 April 2019, Mahkamah Sesyen mendapati Mazlan dan Ku Zaiab bersalah melakukan perbuatan itu dengan seorang lagi yang masih bebas di sebuah kedai di Kampung Gertak, Kuala Besut, Terengganu pada kira-kira 11 pagi 29 Ogos 2016.





















Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved