Datin Patimah Sedia Jadi Saksi Dan Pencelah Bagi Pihak Puteri Sarah

7 Mar 2023 • 2:59 PM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available
datin patimah

Isu antara pengarah dan pelakon, Syamsul Yusof bersama Puteri Sarah nampaknya masih belum berakhir selepas Syamsul masih tidak mahu melepaskan isteri pertamanya itu kerana percaya masih ada sinar.

image is not available

Dalam isu mereka ini, ibu kepada Syamsul Yusof iaitu Datin Patimah Ismail dan bapanya, Datuk Yusof Haslam dikatakan bakal menjadi pencelah dan saksi.

Perkara itu dimaklumkan Puteri Sarah sendiri selepas ibu mentuanya itu menghubunginya pagai tadi bagi menyatakan sokongan.

Mak dan bapa mentua saya baru hubungi pagi tadi maklumkan mereka ingin mencelah dan menjadi saksi apabila berhadapan dengan orang ketiga dengan Syamsul.

Mereka sanggup nak beri keterangan kerana mereka sentiasa dengan saya. Mereka nampak apa yang berlaku. Malah mereka turut titipkan doa untuk saya hari ini.

Perbicaraan kes antara mereka bagaimanapun akan disambung semula pada bulan April nanti.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved