Dedah Jadi Sesuatu Bila ‘Up’ Gambar Anak, Hidayah Bawa Hamzah Mandi Di Telaga Tok Sheikh

Entertainment
16 Apr 2023 • 12:07 PM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

Balu kepada Allahyarham Abam iaitu Nor Hidayah baru-baru ini mendedahkan anak tunggalnya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey telah disihir sejak suami meninggal dunia.

Dayah meminta sesiapa yang pakar atau pengamal perubatan Islam membantu anaknya untuk kembali sihat.

Di Instagram, Hidayah memuat naik perkembangan terbaru membawa Hamzah mandi di telaga Tok Sheikh terletak di Gunung Jerai, Yan Kedah.

Hidayah cuba yang terbaik untuk Hamzah

Hidayah berkata dia mencuba yang terbaik untuk Hamzah meskipun ada mulut-mulut bersuara sinis. Hidayah turut mendedahkan pada waktu malam akan terjadi sesuatu pada Hamzah setiap kali dia muat naik gambar atau video di media sosial.

Terima kasih abang van bawa kami kemuncak di atas dapat aura yang sangat luar biasa di sini.

Terdahulu, abang kepada Hidayah, Mohd Azmier mendedahkan keadaan anak saudaranya tidak larat untuk memegang sudu ketika makan. Azmier juga mengatakan sihir yang dihantar membuatkan anak kepada Hidayah itu sukar untuk tidur malam.

Kredit: Instagram Hidayah

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved