Demi Jaga Keharmonian, Syamsul Yusof Mohon Jadi Pencelah Isu Puteri Sarah Dan Ira Kazar Di Mahkamah

25 Feb 2023 • 10:01 AM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Sedia maklum, kemelut yang berlaku di antara isteri-isteri pengarah, Syamsul Yusof sehingga ke hari ini masih belum selesai dan kelihatan kedua-dua belah pihak masih ‘panas’ dengan antara satu sama lain hingga bawa kes ke mahkamah.

Susulan itu, Syamsul dilaporkan oleh pihak Harian Metro telah memfailkan permohonan di mahkamah untuk mencelah dalam petisyen perintah injuksi antara isteri pertama, Puteri Sarah dan isteri kedua, Ira Kazar.

Difahamkan, pengarah yang juga seorang pelakon itu mendakwa dinasihati oleh peguamnya supaya mencelah serta dijadikan defendan dalam kes tuntutan yang dibuat oleh Puteri Sarah kepada madunya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)

Dalam pada itu, anak kepada Yusof Haslam itu berkata tuntutan yang dibuat oleh isteri pertama itu ada kaitan dengannya dan jika tuntutan itu dibenarkan, ia akan beri kesan kepada perkahwinan serta hubungannya bersama keluarga Ira.

Sekadar info, sebelum ini Ira Kazar serta keluarga dilaporkan perlu menjawab kepada Mahkamah Sesyen kerana mengingkari perintah injuksi yang dikeluarkan untuk mereka pada Julai tahun lalu..

image is not available 3 hari lalu

"Kiblat Pun Dah Bertukar Ke Sana" - Syamsul Yusof Didakwa Upah Peguam Untuk Ira Kazar, Puteri Sarah Kata 'Bring It On'

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved