Dirogol 3 Lelaki Berbeza, Kanak-Kanak 7 Tahun Disahkan Hidap Penyakit Kelamin

30 Aug 2023 • 3:49 PM MYT
I Love Borneo
I Love Borneo

Laman infotainment, gaya hidup dan pelancongan di Borneo

image is not available

Malang nasib buat kanak-kanak 7 tahun

Dirogol 3 Lelaki Berbeza, Kanak-Kanak 7 Tahun Disahkan Hidap Penyakit Kelamin. Malang nasib kanak-kanak berusia 7 tahun yang berdepan detik hitam apabila dirogol tiga lelaki termasuk bapa saudaranya sendiri yang berusia 30 tahun dan datuknya, 80.

Selain dua saudaranya, jiran berusia 43 tahun juga terbabit dalam perbuatan keji itu di sebuah daerah di Bali, Indonesia.

Akibat perbuatan jahat itu, kanak-kanak yang diperkosa tiga lelaki ‘buas’ ini telah dijangkiti penyakit kelamin atau PMS.

image is not available
Dirogol 3 Lelaki Berbeza, Kanak-Kanak 7 Tahun Disahkan Hidap Penyakit Kelamin. Kredit: Gempak

Hal itu lantaran pakciknya telah merogol kanak-kanak tersebut sebanyak tiga kali dan lelaki tersebut yang telah menularkan penyakit kelamin kepadanya.

Datuknya pula didapati merogol cucunya sebanyak empat kali sewaktu kanak-kanak itu dikirim ke rumahnya. Warga emas tersebut telah menekup mulut cucu agar dia tidak menjerit.

image is not available

Sementara jiranya diduga memerkosa kanak-kanak tersebut sebanyak dua kali di kebunnya, lapor Detik.com.

Ketiga-tiga suspek kini telah ditahan polis dan berdepan hukuman penjara 15 tahun.

Baca lagi artikel menarik: