Fouziah Gous Tolak Dakwaan ‘Datuk Palsu’ Terhadap Suami

6 Oct 2022 • 5:40 PM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available

Pelakon terkenal, Datin Fouziah Gous menyangkal dakwaan menggunakan gelaran ‘Datuk palsu’ terhadap suaminya, Datuk Zhafran Md Yusof.

Pelakon berusia 38 tahun itu menyatakan bahawa gelaran kebesaran itu diterima oleh pihak istana pada tahun 2016.

Ada segala hitam putih

image is not available

Menerusi laporan Kosmo, Datin Fouziah Gous berkata bahawa netizen tidak perlu mempertikaikan gelaran yang diberi kerana mempunyai bukti seperti watikah pelantikan, kad dan segala dokumen rasmi.

Takkan kami nak tunjuk semua dokumen dan watikah terbabit sebab zaman sekarang kita tak boleh kongsi banyak benda kerana ramai suka manipulasi.

Mengenai isu tidak tersenarai dalam sistem istiadat, Datin Fouziah Gous meminta netizen untuk menyemak isu tersebut kepada pihak yang lebih bertanggungjawab.

Kredit: Kosmo

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.