JBL memperkenalkan siri bar bunyi baharu yang direka untuk pengalaman persis pawagam di rumah yang lebih mengasyikkan dan berprestasi tinggi.
Siri bar bunyi JBL baharu menampilkan teknologi MultiBeam
Menurut Grace Koh, Pengurus Besar dan Naib Presiden Audio Pengguna, Harman Asia Pasifik:
“Siri Bar JBL baharu bukan sekadar peningkatan; ia gambaran semula pengalaman audio rumah sepenuhnya. Dengan SmartDetails, AI Sound Boost, MultiBeam
3.0 dan PureVoice 2.0, kami membawa prestasi bunyi yang paling imersif setakat ini.”
Model utama JBL Bar 1300MK2 dilengkapi subwoofer dwi-8 inci dan dua pembesar suara tanpa wayar boleh tanggal, membolehkan pengguna merasai pengalaman pawagam sepenuhnya dari ruang tamu mereka. Model lain seperti JBL Bar 1000MK2, 800MK2, 500MK2, dan 300MK2 menawarkan pelbagai pilihan untuk ruang bersaiz berbeza, semuanya menampilkan Dolby Atmos® atau DTS:X untuk bunyi yang berkualiti tinggi.
JBL turut memperkenalkan JBL One Commander, penyelesaian audio Dolby Atmos tanpa wayar yang memudahkan sambungan dengan TV dan projektor, menghasilkan ruang tamu lebih kemas tanpa kompromi pada kualiti bunyi.

Kesemua model kecuali Bar 1300MK2 kini tersedia di pengedar sah, laman web rasmi, Lazada dan Shopee. Bar 1300MK2 akan diperkenalkan Januari 2026.
Maklumat lanjut:
Laman Web: JBL Online Store Malaysia
Facebook: JBL Malaysia
Instagram: @jbl_my
TikTok: @jblmalaysia
YouTube: JBL Malaysia
The post JBL Perkenal Siri Bar Bunyi Generasi Baharu untuk Pengalaman Pawagam Maksima appeared first on Siakap Keli.

