Lelaki tergelincir ketika memancing ditemukan lemas

14 Jul 2024 • 3:40 PM MYT
Media Selangor
Media Selangor

Berita dan isu semasa, inklusif untuk semua.

image is not available
1

SEPANG, 14 JULAI: Lelaki ditemukan lemas selepas dipercayai tergelincir dan jatuh ke laut ketika memancing di Pantai Bagan Lalang di sini, semalam.

Ketua Polis Daerah Sepang ACP Wan Kamarul Azran Wan Yusof berkata kejadian itu berlaku jam 5 petang ketika mangsa yang berusia 27 tahun sedang memancing bersama anak saudara lelakinya.

“Polis kemudian menerima makluman kejadian itu pada 5.16 petang dan anggota bomba serta Jabatan Pertahanan Awam melaksanakan operasi menyelamat di kawasan itu.

“Mangsa ditemukan terapung berhampiran muara Bagan Lalang oleh nelayan yang melalui kawasan itu kira-kira 6 petang,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata mangsa disahkan meninggal dunia oleh pegawai perubatan pada 6.20 petang dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut.

Mayat mangsa dibawa ke Hospital Sultan Idris Shah, Serdang untuk bedah siasat.

– BERNAMA

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved