
Seorang lelaki ditahan polis kerana memperkosa seorang janda yang juga merupakan seorang warga emas di Luwu, Sulawasei Selatan.
BACA : Gadis Mengadu Bapa Rogol Sampai ‘Koyak’ Alat Sulit Pada Teman Wanitanya Sebelum Dipukul Teruk

Menurut laporan Detik, kejadian ini berlaku ketika wanita tersebut berada di rumahnya di Kecamatan, Larompong.
Setibanya di rumah mangsa, suspek yang berusia 54 tahun itu bertindak mematikan meter elektrik sebelum memanjat dinding rumah tersebut.
Ketua Unit Siasatan Jenayah Polis Luwu, AKP Muh Saleh berkata, suspek pada mulanya memeluk dan meraba mangsa kemudian melepaskan nafsu dengan memperkosa mangsa.
Mangsa yang berusia 60 tahun itu cuba melawan tetapi suspek memukul mangsa di bahagian muka, lengan dan paha.
Setelah kejadian mangsa membuat laporan polis dan kini suspek telah ditangkap.

Jap!


