Luahan Terbaru Ibu Syamsul Yusof, Dedah Puteri Sarah Derita Hati Dah Bertahun

LocalEntertainment
6 Apr 2023 • 11:23 AM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available
ibu syamsul yusof

Pengarah kontroversi, Syamsul Yusof hadir di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pagi ini bagi sebutan kes nusyuz terhadap isterinya, Puteri Sarah.

Puteri Sarah tak dapat hadir kerana berada di luar negara di atas urusan kerja. Susulan itu, Hakim Syarie Maizatul Aliza Che Din menetapkan 8 Mei untuk sebutan semula kes bagi membolehkan kedua-dua belah pihak menyertakan pembelaan.

“Puteri Sarah tanggung derita dah bertahun” – ibu Syamsul Yusof

Ibu Syamsul Yusof, Datin Patimah menerusi perkongsian di Instagram Story meluahkan rasa sedih dengan konflik yang menimpa anak menantunya. Beliau hancur hati mengenangkan akan kehilangan Puteri Sarah serta dua cucunya.

image is not available

Beliau bagaimanapun berdoa semoga Allah SWT memberi kebahagiaan abadi untuk Puteri Sarah kerana derita yang dilalui menantunya itu bukan sehari dua tetapi sudah bertahun-tahun.

Aoa-apa pun semoga dipermudahkan urusan keluarga ini.

Kredit: Instagram dpatimah012

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.