PKR Kelantan perlu lipat ganda usaha tambah keahlian - Nurul Izzah

LocalPolitics
26 Oct 2024 • 10:25 PM MYT
Sinar Harian
Sinar Harian

Portal berita nombor 1 di Malaysia

image is not available
Nurul Izzah. - Foto: Bernama

TANAH MERAH - Pemimpin dan anggota PKR peringkat cawangan diminta melipatgandakan usaha menambah keahlian bagi memastikan parti itu mampu memenangi kerusi di negeri ini pada Pilihan Raya Umum (PRU) akan datang.

Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar berkata, parti itu sudah mula mendapat kepercayaan di Kelantan kerana teras prinsip keadilan kepada rakyat.

"Kita lihat undi yang diberikan pada PRU lepas mula naik dan ini menunjukkan rakyat negeri ini memberi kepercayaan kepada kita,” katanya kepada Bernama selepas merasmikan Mesyuarat Agung Tahunan PKR Cabang Tanah Merah 2024 di sini hari ini.

Pengerusi Majlis Pimpinan Negeri Kelantan, Datuk Seri Mohamad Suparadi Md Noor berkata, PKR Kelantan akan bekerja keras pada peringkat akar umbi bagi meningkatkan sokongan sekali gus mengubah landskap politik negeri ini.

"Kita mesti meramaikan anggota dan keahlian kerana tanpa jentera yang kuat, kita tidak mampu melakukan perubahan landskap politik di negeri ini," katanya. - Bernama

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved