Puteri Sarah Tunai Umrah Seorang Diri, Ibu Syamsul Yusof Pesan – “Berdoalah Untuk Jodoh Yang Terbaik”

Entertainment
1 Dec 2023 • 8:55 AM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Sehari yang lalu, pelakon berkulit gebu Puteri Sarah Liyana telah pun berangkat ke kota suci bagi menunaikan umrah dan katanya ini adalah kali pertama dia bergerak sendiri dengan agensi pelacongan dipilih.

Bagaimanapun, pesanan ringkas ibu mentuanya, Datin Patimah Ismail di Instagram mencuri perhatian dan menyentuh hati ramai.

Menerusi Instagram story, ibu kepada Syamsul Yusof itu telah berkongsi semula hantaran Puteri Sarah dan berpesan agar dia mendoakan jodoh buat dirinya.

Berdoalah untuk jodoh yang terbaik.

image is not available

Seperti yang ramai tahu sebelum ini, Sarah pernah beberapa kali menunaikan umrah tetapi kali ini dia bersendirian tanpa anak mahu pun keluarganya.

image is not available 3 days ago

"Jangan Dengar Hasutan Orang Lain..' - Puteri Sarah Beri Nasihat Kepada Para Isteri Jangan Bertindak Melulu