“Rambut Panjang Tak Masuk Neraka!” – Bapa Tengking Cikgu Potong Rambut Panjang Anak

3 Jul 2024 • 2:52 PM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Baru-baru ini, tular satu video di platform media sosial memaparkan tindakan seorang lelaki menengking guru kerana tidak berpuas hati rambut panjang anaknya dipotong.

Kejadian yang berlaku di sebuah sekolah agama swasta itu telah menaikkan darah lelaki terbabit dan meminta guru yang bertanggungjawab untuk perjelaskan tentang kewajaran pihak sekolah memotong rambut anaknya.

Yang kau usik ni bukan anak binatang, rambut panjang tak masuk neraka, kau tahu tak. Rasulullah punya rambut macam mana?

@sinarharianonline Tular video berdurasi 1 minit 20 saat yang memapar tindakan seorang lelaki menengking seorang guru kerana tidak berpuas hati rambut anaknya dipotong dalam kejadian di sebuah sekolah agama swasta. Lelaki berkenaan bertemu dengan guru yang bertanggungjawab untuk mendapatkan penjelasan tentang kewajaran pihak sekolah memotong rambut anaknya. Lelaki itu turut mempertikaikan tindakan guru berkenaan mengenakan hukuman kerana anaknya belajar di sekolah swasta yang dibayar. #SinarHarian #SinarTerkini #VideoViral #Bapa #SekolahSwasta #PotongRambut ♬ original sound – Sinar Harian

Bahkan, bapa kepada murid itu turut pertikaikan tindakan guru mengenakan hukuman sedemikian kerana anaknya belajar di sekolah swasta yang dibayar.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen mengecam tindakan lelaki tersebut dan merasakan hal ini boleh diselesaikan dengan cara baik.

image is not available

image is not available 1 day ago

"Kemaluan Terkoyak Teruk, Keseluruhan Otak Cedera" - Pembunuh Baby Zara Kekal Ke Tali Gantung

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved