‘Running Man’ Raih Anugerah ‘Brand Of The Year’ 2 Tahun Berturut-Turut

WorldEntertainment
4 Sep 2024 • 1:39 PM MYT
KimchiDaily
KimchiDaily

Kpop malay site consists of entertainment news, hot topics related to Korea

Seperti biasa, “Running Man” tetap terbukti popular.

Terbaru, akaun Instagram program berkenaan telah memuat naik gambar trofi dan sijil hasil kemenangan untuk kategori ‘Brand Of The Year’.

Tulis mereka,

Terima kasih kepada peminat yang sentiasa menyokong kami, kami telah menerima satu lagi anugerah ‘Running Man’! Seperti biasa, Running Man akan terus berusaha keras. Terima kasih

Dalam pada itu, sudah dua kali “Running Man” memenangi anugerah berkenaan lantas membuktikan bahawa jenama mereka masih kekal relevan dalam industri penyiaran.

Tahniah!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved