SMSM juara ragbi Piala Datuk Ewon Benedick

14 Feb 2023 • 1:37 PM MYT
Daily Express
Daily Express

Daily Express Online (Malaysia) is Sabah's top-ranked & most viewed English news site. It is also Sabah's leading & most circulated daily English newspaper.

image is not available

Kota Kinabalu: SM St Michael (SMSM) menjuarai Kejohanan Mini Ragbi SMSM 10 Sebelah Bawah-15 Piala Datuk Ewon Benedick yang diadakan di Kompleks Sukan Penampang pada Sabtu lalu.

Di tempat kedua ialah SM La Salle diikuti oleh SMK Tansau di tempat ketiga, manakala Lioness A merangkul gelaran Bawah 16 perempuan dengan SMSM A di tempat kedua dan SMK Takis di tempat ketiga.

Ewon yang hadir pada majlis penutupan untuk menyampaikan hadiah itu berkata, beliau mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan pihak sekolah sebagai bekas pelajar dan berharap program itu akan diteruskan pada masa akan datang.

Turut hadir Pengetua SMSM Jennifer Asing.

* Follow us on Instagram and join our Telegram and/or WhatsApp channel(s) for the latest news you don't want to miss.

* Do you have access to the Daily Express e-paper and online exclusive news? Check out subscription plans available.

View Original Article