
Baru-baru ini, seorang pengguna Twitter berkongsi tentang wajah-wajah selebriti Malaysia yang pernah ditayangkan di ‘billboard’ gergasi Times Square, New York sempena kempen bulanan EQUAL Spotify.
Setakat ini, 6 penyanyi wanita telah berjaya menempa nama iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza, Yuna, Aina Abdul, Vanessa Reynauld, Dolla, Layla Sania dan Iman Troye.
7 Malaysian Singers have made on Billboard New York Times Square for EQUAL Spotify monthly Campaign
Yuna, Layla Sania, Iman Troye, Dolla, Vanessa Reynauld, Aina Abdul, Siti Nurhaliza pic.twitter.com/ONigiItdBj
— Ratu Balqis (@RatuBalqisah) May 19, 2022
Namun, segelintir netizen dilihat seperti tidak berpuas hati dan mempersoalkan tentang kelayakan Iman Troye.
Menurut golongan ini, penyanyi lagu Teman itu masih mentah dan tidak setanding nama-nama yang lain sehingga wajahnya terpampang di ‘billboard’ gergasi itu.
Malah, ada yang menyuarakan pendapat bahawa Iman itu ‘overrated’ sedangkan lagunya ‘biasa-biasa je’.




Bagaimanapun, sesetengah netizen berpendapat itu adalah rezeki masing-masing termasuklah Iman Troye.
Kata mereka, tidak perlu persoal atau ‘bitter’ hanya kerana artis tersebut tidak setanding dengan kehebatan penyanyi lain.
Iman Troye Muncul Di Papan Iklan Digital New York Times Square
The post “Tak Setaraf Langsung, Suara Sengau” – Terpampang Di ‘Billboard’ Times Square, Netizen Rasa Iman Troye Tak Layak first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


