Ajai Dedah Sikap Mamat, Tolak Dakwaan Terjebak Gejala Dadah Sebab Salah Pilih Kawan - “Selalu Datang Sesi Latihan, Sangat Berdisiplin”

12 Jul 2024 • 10:00 AM MYT
Gempak
Gempak

Portal Hiburan No.1 Malaysia!

image is not available

Komposer dan penyanyi, Ajai, 49, menolak dakwaan bahawa sahabatnya yang juga merupakan anggota kumpulan Exists iaitu Mamat berkali-kali terjebak dengan gejala dadah disebabkan tersalah memilih kawan dan juga faktor sekeliling. 
 

Pucuk pangkal hati sendiri



“Sebenarnya ia terletak pada hati Mamat sendiri. Apa yang jadi bukan fasal salah orang lain. Ia berlaku kerana hati sendiri. Hati sendiri yang ‘on off’ benda itu. 





Tak salahkan orang lain



“Saya tak akan salahkan orang di sekeliling Mamat. Cuma mungkin ketika Musa mengeluarkan kenyataan bahawa Mamat lebih baik keluar daripada kampung, saya percaya tidak memaksudkannya. 







Exists juga membantu Mamat



“Sebenarnya kami selalu cuba membantu dia untuk berubah dan kalau kalian tengok sekarang, muka dia dah fresh. 







Dedah perangai Mamat