“Dah 3 Tahun, Tak Ajar Dia Ke?” – Anak Bongsu Shuib Dikritik Masih Tak Pandai Bercakap, Ini Respon Watie

LocalEntertainment
27 Dec 2024 • 11:07 AM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Seorang individu tampil meluahkan rasa simpati melihatkan anak bongsu pelawak Shuib, Ayash Affan yang dirasakan tidak lagi boleh bercakap meskipun sudah berusia 3 tahun.

Difahamkan, individu tersebut meninggalkan komen tersebut di ruangan Instagram isteri kepada pelawak berkenaan iaitu Watie Hanifiah.

Tulis individu itu, dia mempersoalkan sama ada Shuib tidak mengajar anak bongsunya bercakap selama ini.

Dah besar tak pandai cakap ke? Dah 3 tahun kan. Anak Lesty dah mengaji. Kenapa anak Shuib ni dia tak ajar ke? Kesiannya.

image is not available

image is not available

Komen itu kemudian mendapat perhatian Watie dan isteri pelawak itu dilihat meminta agar individu itu tidak perlu berasa kasihan dengan Ayash kerana si kecil itu menerima kasih sayang secukupnya daripada mereka.

image is not available

Sekadar info, Shuib pernah mendirikan rumah tangga bersama Allahyarham Siti Sarah namun penyanyi itu meninggal dunia akibat jangkita COVID-19 pada 2021 yang lalu.

Hasil perkongsian hidup bersama Sarah, mereka dikurniakan empat orang anak. Shuib kemudiannya bernikah dengan usahawan Watie Hanifiah pada 23 Jun 2023.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

image is not available 1 day ago

"Sebenarnya Yang Didera Itu..." - Ibu Nelissa Nizam Buat Pendedahan, Akui Hubungan Dengan Anak Renggang