“Dia datang kejar balik” – [VIDEO] ‘Teman Lelaki’ Dakwa Anak Norman Hakim Yang Terkejar-kejarkannya

Entertainment
8 Sep 2023 • 3:49 PM MYT
Lobak Merah
Lobak Merah

Laman socialtainment #1 di Malaysia. Dapatkan isu-isu terkini setiap hari.

image is not available

Dalam perkongsian di untaian oleh serang wanita yang diceraikan kerana orang ketiga itu, dia ada mendedahkan satu video melibatkan bekas suaminya yang dikatakan mempunyai hubungan sulit dengan anak pelakon terkenal itu.

Difahamkan video tersbeut menjelaskan bahawa bekas suaminya memberikan alasan kenapa dia ‘melayan’ anak kepada pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim yang dikenali sebagai Marissa ini.

image is not available

Dalam video tersebut, lelaki yang dikenali sebagai Ahmad Aslam itu didekati oleh beberapa individu lain dan menjelaskan bahawa dia mahu berubah, namun begitu dia lemah apabila ‘si dia’ terkejar-kejar kepadanya semula. Jelasnya lagi, dia tidak mampu ‘melawannya’.

“Ahmad Aslam bekas suami yang takda ihsan, dan sedikit terdetik kesian pun dekat anak2 dan isteri. Bersumpah janji dengan nama tuhan untuk pertahankan dosa yang dibuat.”

Menerusi platform X, perkongsian ini telah meraih lebih daripada 3,400 jumlah perkongsian, menjengah ke ruangan komen, ramai netizen naik angin apabila mendengar kata-katanya itu.

image is not available image is not available

Wow, ni bukan dah tumpah teh dah, memang melimpah-limpah dah teh ni.

Sumber : X

Artikel ini diterbitkan dari Lobak Merah.