
Tular satu foto di laman sosial Threads yang memaparkan pelajar didakwa pembuli kepada Zara Qairina yang dikatakan sudah berpindah ke sekolah yang baru.
Menerusi hantaran itu, pelajar tersebut dilihat seperti seolah-olah tidak kisah atau menyesal dengan apa yang telah berlaku malah seperti langsung tidak terkesan.
Katanya pindah sekolah bukan main happy lagi para pembun*h ni takde langsung rasa bersalah.

Perkongsian tersebut meraih perhatian orang ramai yang tertanya-tanya ke mana mereka pindah dan mengingatkan ibu bapa kepada pelajar di sekolah itu untuk berhati-hati.
Dalam pada itu, ramai yang persoal bagaimana pula mereka begitu senang berpindah sekolah dan rata-ratanya berharap agar keadilan buat Zara Qairina ditegakkan.

"Yasmin Siap Bersumpah Atas Al-Quran" - Perbualan Zara Mengenai Dakwaan Dibuli Tular, Dikatakan Fitnah 'Kak Minas'
The post Foto Tular, Pelajar Didakwa Terlibat Kes Zara Qairina Sudah Pindah Sekolah? – “Bukan Main Happy Takde Rasa Bersalah Langsung” first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.



