“Harapan Mummy Boleh Kembali Bersama..” – Siti Jamumall Minta Maaf Dengan Aiman

EntertainmentLifestyle
23 Sep 2025 • 11:10 AM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available
Ohmedia aiman

Sah talak tiga dan tidak boleh rujuk! Itulah keputusan yang dibuat Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam terhadap lafaz cerai secara live yang dibuat Aiman terhadap isterinya, Siti Jamumall Mei lalu.

Namun, Aiman sedang mempertimbangkan sama ada mahu fail rayuan di Mahkamah Tinggi Syariah dalam masa 14 hari.

Terbaru, Siti yang baru 10 hari melahirkan anak perempuan hasil perkahwinan dengan Aiman berharap mereka dapat rujuk kembali.

Menurut Siti, dia sejujurnya berharap hanya jatuh talak dua namun takdir menyatakan sebaliknya.

Siti Jamumall minta maaf dengan Aiman

image is not available

Siti memohon maaf atas segala yang berlaku sambil memuji usaha bekas suaminya yang tetap ada ketika dia diuji.

image is not available

image is not available

Siti turut berterima kasih kerana ditemani sepanjang proses bersalin dan berpantang sehingga kini.

Sejujurnya i sendiri berharap untuk jatuh talak 2 sahaja. Tapi apa boleh buat, keputusan mahkamah dah keluar harini… kita memang tak boleh bersama kembali. I tak kuat nak hadap.

Tambahnya lagi, walaupun bekas suami pernah melakukan kesilapan, masih banyak kebaikan yang membuatkan dia rasa dihargai.

“Perpisahan yang paling menyakitkan”

image is not available

Pssttt! Perkongsian Siti benar-benar menyentuh hati. Walaupun berpisah, dia masih menghargai pengorbanan bekas suami. Semoga Siti terus kuat demi anak yang baru lahir dan dapat pulih dari ujian berat ini.

Kredit: TikTok
Reaksi netizen di Facebook, X, dan Instagram.

** Selain dari Whatsapp Channel, dapatkan kemaskini Oh! Media setiap hari terus ke emel melalui langganan percuma di bawah.

The post

appeared first on

.