Isteri Dah Banyak Kali Minta Cerai, Dedah Sebab Utama Abang Wiring Enggan Lepaskan – “Bukan Sebab Sayang Tapi..”

2 Jun 2025 • 8:08 AM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Susulan nama masih hangat diperkatakan oleh warganet, isteri kepada Abang Wiring atau nama sebenar lelaki itu, Hairul Ezuan tampil bersuara mengenai status rumah tangga mereka.

Sebab utama Abang Wiring enggan bercerai

Dapat dilihat di platform Threads, wanita terbabit membalas komen seorang netizen yang bertanya sama ada suaminya bersetuju untuk ceraikannya selepas isu yang melanda sekarang ini.

image is not available

Kata wanita itu, abang wiring enggan melepaskannya biarpun sudah banyak kali dia meminta cerai.

Bukan sebab sayang tapi..

Dia tak nak. Tapi bukanlah asbab ‘sayang’ pun.. tapi dia kenangkan anak-anak takde siapa jaga dan urus.

image is not available

Jawapan tersebut mengundang pelbagai reaksi daripada netizen, di mana rata-ratanya bersimpati atas ujian yang dihadapi oleh wanita terbabit.

image is not available 3 days ago

Mengaku Bersalah Cuba Lakukan Zina, 'Abang Wiring' Rayu Denda Dikurangkan - "Saya Dah Solat Taubat & Akan Bertanggungjawab Terhadap Cikgu Fadilah.."