Isteri Potong Kemaluan Suami, Cemburu Sebut Nama Wanita Lain Ketika ‘Bersama’

22 Jul 2024 • 10:34 AM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available

Di Baguio Filipina, seorang wanita berusia 55 tahun ditahan kerana telah memotong kemaluan suaminya.

Difahamkan, wanita itu berbuat demikian kerana lelaki itu menyebut nama wanita lain sewaktu mereka sedang melakukan hubungan intim.

image is not available

Menurut Daily Mail, pada malam kejadian wanita itu menunggu suaminya tidur sebelum didakwa mengambil pisau sepanjang 10 inci dari dapur dan memotong kemaluannya.

Jurucakap Balai Polis Baguio City berkata, wanita itu mendakwa dia cemburu kerana suaminya seorang kaki perempuan.

Dikatakan, ketika kejadian itu berlaku wanita tersebut berada di bawah pengaruh alkohol.

Suami saya menyebut nama perempuan simpanannya, bukan nama saya. Saya dipengaruhi oleh alkohol, tetapi saya tahu apa yang saya lakukan.

Mangsa tahu bahawa dia juga bersalah. Dia tidak sepatutnya menafikannya dan cuba berbohong kononnya dia tidak melakukan apa-apa kesalahan, kata wanita itu kepada polis.

Jiran-jiran yang terdengar jeritan lelaki itu bergegas untuk membantu dan membawannya ke hospital sementara pegawai polis menangkap isterinya yang tidak cuba melarikan diri dan masih berada di tempat kejadian.

Pegawai polis telah menemui pisau berdarah dan zakar yang terputus di tempat kejadian.

Media memaklumkan bahawa doktor cuba untuk menyambung semula kemaluan lelaki itu, tetapi tidak berjaya.

image is not available

Jap!