Jam Tangan G-Shock Kini Ditawarkan Pula Dalam Bentuk Pemadam

TechnologyDigital
2 Nov 2023 • 12:25 PM MYT
Amanz
Amanz

Amanz merupakan laman berita dunia teknologi serta ulasan peranti terkini.

Jam tangan Casio G-Shock sudah berusia 40 tahun. Ia adalah siri jam yang cukup ikonik dan sehingga ini masih popular di kalangan mereka yang menggemari jam yang tahan lasak. Bagi peminat tegar G-Shock, Casio kini menawarkan pula jam tangan mereka dalam bentuk pemadam.

image is not available

Pemadam yang dihasilkan adalah berasaskan model DW-5600 dan dihasilkan sempena ulang tahun mereka yang keempat. Ia hadir beberapa bulan selepas Casio menawarkan siri jam ikonik mereka dalam bentuk cincin. Pemadam G-Shock ini ditawarkan dalam warna hitam, merah dan kuning dengan saiz 60% daripada saiz asal DW-5600.

image is not available

Di Jepun pemadam G-Shock ini diberikan percuma dengan setiap pembelian jam tangan G-Shock. Malang sekali promosi ini hanya ditawarkan di negara matahari terbit pada waktu ini.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved