Juara qariah Tilawah al-Quran Antarabangsa 2019, Nor Farhatul Fairuzah Panut, atau lebih dikenali sebagai Farha selamat diijabkabulkan bersama pilihan hatinya, Mohammad Ilham Amri pada Sabtu.
Tampil manis, anggun dan segak mengenakan busana putih, pasangan berkenaan dinikahkan oleh abang kepada pengantin perempuan.

Difahamkan, pihak pengantin lelaki menyerahkan mas kahwin sebanyak satu dinar emas.
Majlis akad nikah yang disiarkan secara langsung di TikTok itu juga turut dimeriahkan dengan kehadiran beberapa selebriti dan juga pendakwah.


Dalam pada itu, Farha menzahirkan rasa syukur dengan kelancaran majlis hari bahagianya dan turut memohon orang ramai mendoakan perkahwinan mereka.
“Doakan kami Farhatul Fairuzah dan Ilham Amri, semoga hubungan dan perkahwinan ini berkekalan hingga ke syurga
“Alhamdulillah. Terima kasih buat semua yang menjayakan majlis ini menjadi lebih bermakna,” tulisnya di Instagram.
The post Johan qariah negara, Farhatul Fairuzah selamat diijabkabulkan appeared first on The Reporter.

