#JusticeforZaynRayyan: JKM Akan Dapatkan Perintah Jagaan Sementara Adik Zayn Rayyan

14 Jun 2024 • 1:54 PM MYT
Gempak
Gempak

Portal Hiburan No.1 Malaysia!

image is not available

Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) akan mendapatkan perintah jagaan sementara terhadap adik kepada kanak-kanak autistik, Zayn Rayyan Abdul Matin.

Akan dimohon di mahkahmah



"JKM akan menentukan dalam siasatan nanti sama ada orang yang layak dan sesuai untuk menjaga selepas selesai siasatan," katanya ketika dihubungi Harian Metro. 

Difahamkan JKM Selangor datang ke rumah keluarga ibu bapa Zayn di Puncak Bestari sebelum kanak-kanak lelaki itu dibawa ke sebuah hospital untuk pemeriksaan.











Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved