“Ok Lah Awak, Saya Masam!” – Ayunie Beri Respon Isu Iqbal Dakwa Ketiak Berbau

EntertainmentLifestyle
19 Jun 2025 • 3:35 PM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available
Ohmedia iqbal

Beberapa hari lalu, nama usahawan dari Kelantan Ayunie kembali panas gara-gara pertelingkahan dengan beberapa influencer di TikTok.

Isu yang berlaku turut mengundang bekas abang iparnya, Iqbal Zulkefli untuk bersuara. Namun, mengejutkan apabila Iqbal mendakwa Ayunie tidak suka mandi dan ketiaknya berbau busuk.

Pendedahan itu membuatkan netizen menyerang akaun media sosial Ayunie. Ada yang menyindir bertanyakan mengenai kesahihan isu ketiak berbau itu.

Respon Ayunie bila dituduh ketika berbau

@candytabeaute_official

Dia macam ni asalnya terlepas cakap tapi alang2 dah kena saman tu teruskn je la

♬ original sound – Candytahq – Candytahq

Ini respon yang diberikan Ayunie.

image is not available

Tidak melatah, Ayunie membalas secara ‘sporting’ dan mengaku dia juga manusia biasa yang pernah ada kekurangan.

Ayunie lega dah luahkan semua luka terpendam

Sementara itu di IG Story, Ayunie meluahkan rasa lega apabila diberi ruang untuk menyuarakan kebenaran yang dipendam lama.

image is not available

Ayunie juga memberi pesanan kepada bekas abang iparnya bahawa segala luka daripada perkahwinan terdahulu sudah diluahkan.

Jelasnya, pendedahan yang dibuat bukan untuk membuka aib sesiapa, sebaliknya demi membersihkan hati dan mencari ketenangan.

Yuni tahu Yuni pun banyak khilaf. Tapi Yuni masih simpan banyak perkara demi anak dan demi menghormati ayah kepada anak Yuni.

Dia turut berterima kasih kepada individu bernama Cikna yang memberi ruang kepadanya untuk bersuara serta mengakui dirinya hanya insan biasa yang tidak lari dari kesilapan.

Pssttt! Baguslah kalau dah selesaikan isu dengan cara baik. Masing-masing pun dah boleh move on dengan hidup sendiri kan.

Kredit: TikTok
Reaksi netizen di Facebook, X, dan Instagram.

** Dapatkan kemaskini harian Oh! Media setiap hari terus di emel melalui langganan percuma di bawah.

The post

appeared first on

.