PH tekad sedia infrastruktur, kemudahan awam lebih baik untuk penduduk Beluran

12 Nov 2022 • 12:13 PM MYT
Daily Express
Daily Express

Daily Express Online (Malaysia) is Sabah's top-ranked & most viewed English news site. It is also Sabah's leading & most circulated daily English newspaper.

image is not available

Kota Kinabalu: Pakatan Harapan (PH) berharap dapat menyediakan infrastruktur dan kemudahan awam lebih baik untuk penduduk Beluran jika diberi mandat oleh rakyat sebagai sebahagian daripada manifesto dan aspirasi utama perikatan itu untuk rakyat.

Calon PH Beluran Felix Joseph Saang berkata, terdapat pelbagai aktiviti dan program perlu dijalankan di Sabah khususnya di daerah ini khususnya dari segi menambah baik infrastruktur.

Beliau berkata ini terdiri daripada jalan utama dan jalan yang menghubungkan kampung serta jambatan, jeti yang menghubungkan rumah penduduk dengan jalan utama di kawasan itu kerana ia telah menjadi kekangan kepada rakyat.