“Tak Adalah Buruk Tapi Saya Rasa Macam Bukan Diri Saya” - Zarina Anjoulie Bakal Buang Implan Hidung

22 Sep 2024 • 4:55 PM MYT
Gempak
Gempak

Portal Hiburan No.1 Malaysia!

image is not available

Pelakon, Zarina Anjoulie tidak menolak untuk membuang implan pada bahagian hidungnya walaupun sudah melakukan pembedahan plastik.
 

Rasa bukan seperti diri sendiri




“Saya bukanlah tidak berpuas hati dengan hidung saya. Saya suka sahaja hidung yang dulu tetapi kerana saya dibayar jadi saya lakukan sahaja pembedahan ini. 

“Tapi selepas membuat pembedahan saya rasa ini bukan diri saya (hidung baru).










Penjelasan tentang tajaan klinik


“Kerjasama ini semuanya bermula apabila saya approach mereka saja tanya tentang prosedur ini. Mereka lihat media sosial saya dan tahu yang saya ini seorang selebriti.

“Lagi pun saya dapat buat secara percuma dan mereka juga membayar saya. 

“Cuma selepas membuat pembedahan itu, saya rasa macam okaylah. Tidaklah buruk tetapi saya rasa ia bukan diri saya,” ujarnya.




Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved