Tular Kisah Ibu Dua Anak Dihalau & Jadi Mangsa Pukul Suami Serta Ibu Mentua, Rupanya Ini Kisah Sebenar…

20 May 2024 • 3:57 PM MYT
Beautifulnara
Beautifulnara

Cerita dan gosip artis terbaru, sensasi dan panas

image is not available

Semalam tular di media sosial tentang kisah seorang ibu dua anak yang mendakwa telah dihalau dari rumah serta kerap dipukul oleh suami dan ibu mentua.

Bagaimanapun, seorang individu bernama Dhia Ain tampil menceritakan tentang kisah sebenar di sebalik wanita itu berteduh di LRT Setiawangsa bersama anak-anaknya.

image is not available

 

Ibu mentua cerita perkara sebenar….

Bagaimanapun, seorang individu bernama Dhia Ain tampil menceritakan tentang kisah sebenar di sebalik wanita itu berteduh di LRT Setiawangsa bersama anak-anaknya.

Katanya, dia telah ke lokasi itu dan kebetulan dapat berjumpa dengan ibu mentua wanita berkenaan yang bernama Makcik Gayah.

Makcik Gayah baru tahu kes ni viral, terus ke LRT nak bawa pulang menantu dan cucu. Makcik Gayah cakap ini bukan kali pertama menantu dia nak balik Kedah. Sebelum ini pernah lari dari rumah dan balik Kedah. Lepas sebulan dua, akan balik KL.

Difahamkan, anaknya yanag merupakan suami wanita terbabit merupakan seorang OKU selepas sebelah kakinya dipotong akibat kencing manis.

Yang penting menantu dan baby kecil itu selamat. Selagi tak dengar dari kedua belah pihak, kita tolong setakat mana mampu. Jangan kecam mana-mana pihak.

image is not available

 

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved