
Sedia maklum, selebriti popular Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) telah menyambut tahun baru dengan menunaikan ibadah Umrah bersama suami, anak lelaki dan ibunya.
Pakai bulu mata palsu
Dapat dilihat dalam Instagram BCL, dia berkongsikan beberapa foto ketika berada di Mekah tetapi hal yang menjadi bualan ramai adalah bulu mata palsu yang dipakai olehnya.
Beberapa netizen pertikai status ibadah yang dilakukan olehnya jika dia memakai ‘eyelash extension’.

Doa perkara yang baik-baik
Dalam pada masa yang sama, ramai juga yang mendoakan agar aurat BCL masih terjaga dan tidak lagi seksi apabila pulang ke Indonesia
Malah, berharap agar kehidupan sosial selebriti itu serta suaminya juga berubah, tidak seperti sebelum ini.
View this post on Instagram
"Istiqamah, Jangan Sentuh Arak Lagi" - BCL Kongsi Momen Tunai Umrah Dengan Suami Baru, Lain Pula Netizen Tegur
The post “Umrah Jadi Sia-Sia Je..” – Tunai Umrah Tapi ‘Eyelash Extension’ Tak Cabut, Status Ibadah BCL Dipertikai Netizen first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

