Pada hari ini, kita sedia mengenali jenama Galaxy AI untuk penawaran kecerdasan buatan oleh Samsung, dan Apple Intelligence oleh Apple. Kini, Xiaomi pula mula mengacah penggunaan jenama Advanced AI untuk penawaran kecerdasan buatan melalui peranti Xiaomi 14T akan datang.

Untuk makluman, sebelum ini sendiri Xiaomi pernah menggunakan jenama Advanced AI untuk beberapa ciri pintar pada telefon pintar mereka. Melalui video acah baharu, Xiaomi dilihat akan bekerjasama dengan pihak Google untuk penawaran Advanced AI ini.
Antara ciri yang diacah adalah termasuk sokongan memadam objek dalam gambar dengan mudah dan pantas, sokongan terjemahan masa-nyata untuk perbualan antara dua hala, dan juga ciri Google Gemini lain.
Wow, #AdvancedAI is here! Our partnership with Google @Android aims to deliver smarter and more convenient experiences with the upcoming #Xiaomi14TSeries!
More to come at the #XiaomiLaunch on Sept 26th!
loading algorithm… pic.twitter.com/Hg4YQesOii
Xiaomi bakal memperkenalkan telefon pintar baharu mereka secara rasminya pada minggu ini. Sama-sama kita nantikan lanjut berkenaan penawaran ini oleh Xiaomi, dan bagaimanakah mereka akan mula mempromosikan penawaran mereka ini.


