“8 Kali Saya Tolak” – Lee Wonjung Dari ‘Hierarchy’ Dedah Terima Tawaran Dari HYBE Untuk Jadi Idola

Entertainment
11 Jun 2024 • 10:34 AM MYT
KimchiDaily
KimchiDaily

Kpop malay site consists of entertainment news, hot topics related to Korea

Mesti ramai kan yang tengah layan drama “Hierarchy” yang ditayangkan di Netflix sekarang?

Baru-baru ini, 5 pelakon “Hierarchy” iaitu Roh Jeong-eui, Lee Chae-min, Kim Jae-won, Lee Won-jung dan Ji Hye-won telah tampil sebagai tetamu dalam program “Knowing Bros”.

Selain berborak tentang drama itu, Lee Won-jung juga mendedahkan bahawa HYBE beberapa kali pernah menghubunginya untuk menjadikannya idola di bawah syarikat tersebut. Kongsinya,

Saya bukan pelatih. Saya terima tawaran untuk jadi idola tapi saya memang nak sangat jadi pelakon. Ia adalah syarikat yang besar tetapi saya dah tolak tawaran itu sebanyak 7 atau 8 kali.

Sambungnya,

Saya tanya sekiranya mereka ada menguruskan pelakon juga tetapi tidak. Jadi saya cakap ‘Melainkan anda sedang mencari pelakon, saya tidak mahu melakukannya. Jadi tolong jangan hubungi saya’.

Meskipun HYBE menggesa untuk berjumpa dengannya, Lee Won-jung menjelaskan bahawa dia tetap dengan pendiriannya untuk menjadi seorang pelakon dan bukannya idola.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved