“Macam Konsert BIGBANG” – Ribuan Pelajar Ikut Nyanyi, Persembahan Taeyang Di Festival AKARAKA Disambut Meriah

Music
30 May 2024 • 12:09 PM MYT
KimchiDaily
KimchiDaily

Kpop malay site consists of entertainment news, hot topics related to Korea

Persembahan Tae-yang BIGBANG di festival AKARAKA di Universiti Yonsei telah tular dan menjadi bualan ramai.

Tae-yang telah membuat persembahan dan menjadi artis penutup bagi festival “AKARAKA” di Universiti Yonsei dan penyanyi itu telah mempersembahkan lagu-lagu terkenal BIGBANG seperti “Bang Bang Bang”, “Fantastic Baby”, “Eyes, Nose, Lips”, “Ringa Linga” dan banyak lagi.

Meskipun nyanyi berseorangan di atas pentas, persembahan Tae-yang telah disambut meriah oleh ribuan pelajar yang hadir ke festival tersebut.

Pelajar-pelajar universiti itu juga telah menyanyi dan bersorak dengan kuat sehingga membuatkan suara ahli BIGBANG tersebut tidak dapat didengari.

Komen netizen selepas menonton video persembahan Tae-yang,

  • Dah macam tengok konsert BIGBANG..
  • Yonsei dah kalahkan universiti lain.
  • Tak kisah la artis siapa pun yang kamu panggil, Tae-yang tetap menang persembahan terbaik.
  • Saya terharu bila tengok video ni.
  • Nak juga pergi..
  • BIGBANG tak nak buat konsert ke?
  • Cemburunya tengok mereka nyanyi lagu BIGBANG.

Tae-yang tak nak datang buat konsert kat Malaysia ke?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.