
Hantaran dimuat naik oleh bekas isteri pelakon Sharnaaz Ahmad, Noor Nabila di Instagram meraih perhatian ramai yang memuji sikapnya.
Menerusi video itu, Nabila mempromosikan produk lokal yang sedang meningkat naik, Pak Mat Western dan selain Jebat, ia turut menampikan Amelia Christie iaitu teman wanita aktor tersebut.
View this post on Instagram
Video tersebut menerima pujian ramai warganet yang suka melihat hubungan positif di antara Nabila serta Sharnaaz dan kini Amelia juga.
Rata-ratanya berkata mereka ini memberikan contoh yang baik bahawa hubungan ibu bapa masih boleh baik meskipun selepas bercerai demi anak-anak.
Contoh mak ayah tak pentingkan diri. Tahniah korang.
The post Peminat Puji Hubungan Nabila & Amelia, Mesra Boleh ‘Shoot’ Sama-Sama – “Kalaulah Semua Mak Ayah Yang Cerai Macam Dorang Ni…” first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

