“Pengarah Kata..” – Lee Jehoon Buka Cerita, Dedah Pernah Kena ‘Reject’ Untuk Bawa Watak Utama

EntertainmentLifestyle
4 Jun 2025 • 12:40 PM MYT
KimchiDaily
KimchiDaily

Kpop malay site consists of entertainment news, hot topics related to Korea

Bukan senang tau untuk Lee Je-hoon berada pada tahapnya sekarang sebagai pelakon.

Susulan tayangan filem “Big Deal”, Lee Je-hoon telah terlibat dalam satu temu bual khas, di mana dia ada membuka kisah tentang kerjaya lakonannya ketika awal debut.

Khususnya, Lee Je-hoon mengimbas kembali ketika dia pernah diminta untuk menarik diri dari membawa watak utama.

image is not available

Kongsinya,

Pengarah dan pelakon senior berkata saya belum mempunyai kemahiran atau kekuatan untuk memegang watak utama. Mereka bertanya sama ada saya ingin mempertimbangkan untuk watak yang lebih kecil, seperti seorang lelaki berusia 80 tahun. Saya sangat terkejut sehingga tak dapat bercakap, tetapi saya tetap akan melakukan yang terbaik.

Usaha tangga kejayaan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved