Menjelang Episod Akhir ‘Queen Of Tears’, Kim Soohyun Umum Terima Latihan Tentera Simpanan Kini

24 Apr 2024 • 1:22 PM MYT
KimchiDaily
KimchiDaily

Kpop malay site consists of entertainment news, hot topics related to Korea

Menjelang episod akhir “Queen of Tears”, Kim Soo-hyun ada berita baru yang telah disampaikan kepada peminat.

Pada 23 April, Kim Soo-hyun telah menulis mesej di laman Bubble, berkongsi kepada peminat bahawa dia telah sertai latihan pasukan simpanan Korea. Tulisnya,

Hello, saya Sarjan Tentera Kim. Saya menghabiskan hari bertemu 490 orang baru dari pagi ini.

image is not available

Meskipun Kim Soo-hyun telah selesai berkhidmat dalam tentera pada Julai 2019 namun, dia tetap diwajibkan untuk melalui latihan dalam tempoh 3 hari-2 minggu bagi memeriksa pengetahuan dan kemahiran tenteraannya.

Fighting Kim Soo-hyun!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved