OpenAI Mengemaskini Model GPT-4 Turbo Untuk Para Pelanggan ChatGPT Plus

TechnologyDigital
12 Apr 2024 • 5:05 PM MYT
Amanz
Amanz

Amanz merupakan laman berita dunia teknologi serta ulasan peranti terkini.

OpenAI kini mengumumkan penawaran kemaskini model terbaru GPT-4 Turbo untuk semua pelanggan ChatGPT Plus, yang mana turut hadir bersama-sama sejumlah penambah-baikkan yang lain.

Kemaskini baharu ini menyertakan kebolehan yang lebih baik dari segi penulisan, pengiraan kaedah matematik, bakat pengaturcaraan, dan juga penerangan yang lebih baik berbanding sebelumnya.

image is not available

Disamping itu, model GPT-4 Turbo juga menggunakan pangkalan data yang dilatih dengan data-data sehingga Disember 2023 – sekaligus memberikan informasi berkaitan pelbagai perkara yang berlaku sehingga penghujung tahun lepas.

Bagi anda yang melanggan ChatGPT Plus, boleh menikmati model GPT-4 Turbo yang telah ditawarkan bermula hari ini.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved